Privacy Disclaimer

Onder dit privacy regelement vallen alle pagina's die te vinden zijn op het domein www.hoeveduinzicht.nl & www.hoeveduinzicht.be.

www.hoeveduinzicht voert de veiligheid van uw gegevens en de privacy van u als bezoeker van deze website hoog in het vaandel. Deze website verzamelt geen persoonlijke informatie over u, met uitzondering van de informatie die u vrijwillig naar ons toestuurt, bijvoorbeeld bij de aanvraag van een offerte en in het kader van de registratie op de website.

Alle persoonlijke informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Tot persoonlijke informatie tellen wij : uw naam, uw voornaam, uw adres, uw telefoonnummer, uw emailadres en informatie over de pagina's die u op de website heeft bezocht

Elke persoon die zijn identiteit bewijst, heeft recht op toegang tot zijn persoonsgegevens en op de verbetering ervan. Dit gebeurt door een gedagtekend en ondertekend verzoek. Collectieve informatie, zoals om na te gaan welk deel van onze website het meest wordt bezocht, wordt wel geanalyseerd. Zij is echter op geen enkele manier verbonden met enige persoonlijke informatie. Deze informatie wordt enkel gebruikt om de website inhoudelijk en/of vormelijk te verbeteren.

Bovenstaande bepalingen kunnen op elk ogenblik eenzijdig door hoeveduinzicht worden gewijzigd. In voorkomend geval zullen de gebruikers via de website of e-mail hiervan op de hoogte gehouden worden. Indien u nog verdere vragen over dit reglement heeft kunt u ons steeds emailen via hoeveduinzicht@telenet.be